Hårdesign

Klippning

När du klipper dig hos oss kan du vara säker på att vi ser till helheten. Frisyrens färg och form ska gå hand i hand med din personlighet. Vare sig det handlar om klippning, permanent eller färgningar av olika slag, så ser vi till att frisyren är du.

Klippning Basic 30min 470kr

Klippning med lätt styling 45min 580kr

Klippning Puts 15min 250kr

Skägg & mustachtrim / Rakning

Här jobbar vi även med skäggets form och textur. Vi jobbar med allt från trimning på det yttersta formen in till rakning av hela skägget eller skarpare linjer. Vi tycker att det är viktigt att frisyrens färg och form ska gå hand i hand med din personlighet.

Rakning/Clean shave 450kr

Skägg & mustaschtrim 250kr

skägg & mustaschtrim ink.rakning 350kr

Färg

På Hårdesign jobbar vi med färg enligt dina önskemål. Vi jobbar med Redken Chromatic, som är en heltäckande oljebaserad färg. Kort = Ner till örat, Mellan = Ner till axlarna, Långt = Från axlarna och neråt

Klipp och färg kort hår 1530kr

Klipp och färg mellan hår 1720kr

Klipp och färg långt hår 1840kr

Färg Kort 950kr

Färg Mellan 1140kr

Färg Långt 1240kr

Brud & Bal

Inför bröllop och bal gör vi dig till ditt allra bästa i vår avskilda brudsalong. Detta är vår specialitet. Vi erbjuder även make-up på salongen eller hos vår samarbetspartner.

Peruker, Toupéer & Hårförlängningar

Vill du ha mer hår och/eller håret tillbaka kan vi hjälpa dig med hårförlängningar, toupéer och peruker. Du kan även hyra peruker hos oss. Vi har avtal med Landstinget Kronoberg.

Hårbottenmassage & hårbottenbehadling

Om du har problem med din hårbotten kan vi göra vi en hårbottenanalys, ljusbehandling och en inpackning med massage som arbetar bort beläggningar. Vi utför även en håranalys för att upptäcka eventuella brister och föreslår borstar, schampo och förebyggande extrakt.

Ljusbehandling

Med hjälp av ljusbehandling ökar hårväxten både på längden och tjockleken. Ljusstrålarna stimluerar blodcirkulationen som i sin tur ger näring åt hårsäckarna. Behandlingen läker även hårbotten och ger skadat hår mer glans. Behandlingstekniken använder sig av infrarött ljus.erbjudanden & nyheter

För erbjudanden och senaste nytt. Hårdesign på Facebook.

Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Anmäl dig här.

Du kan även följa oss på Instagram. @hardesign.

öppettider

Mån – Fre:
09.00–18.00
Lör:
09.00–14.00
Sön:
Stängt

 

Lördagar har vår systersalong Le Lac öppet 8.00–15.00

kontakt

Norra Järnvägsgatan 6b
352 33 Växjö

0470-483 90
info@amhairdesign.com