Hårdesign

Klippning

När du klipper dig hos oss kan du vara säker på att vi ser till helheten. Frisyrens färg och form ska gå hand i hand med din personlighet. Vare sig det handlar om klippning, permanent eller färgningar av olika slag, så ser vi till att frisyren är du.

Klippning Basic...................30min.......450kr

Klippning Styling.................45min.......550kr

Klippning Extra...................60min.......690kr

Klippning Puts....................15min.......250kr

Brud & Bal

Inför bröllop och bal gör vi dig till ditt allra bästa i vår avskilda brudsalong. Detta är vår specialitet. Vi erbjuder även make-up på salongen eller hos vår samarbetspartner.

Peruker, Toupéer & Hårförlängningar

Vill du ha mer hår och/eller håret tillbaka kan vi hjälpa dig med hårförlängningar, toupéer och peruker. Du kan även hyra peruker hos oss. Vi har avtal med Landstinget Kronoberg.

Ljusbehandling

Med hjälp av ljusbehandling ökar hårväxten både på längden och tjockleken. Ljusstrålarna stimluerar blodcirkulationen som i sin tur ger näring åt hårsäckarna. Behandlingen läker även hårbotten och ger skadat hår mer glans. Behandlingstekniken använder sig av infrarött ljus.

Håranalys

En hårolog är en frisör som är specialutbildad inom Hårologi, det vill säga läran om håret. Genom att testa ditt hår kan vi ge rekommendationer kring såväl lämpliga hårvårdsprodukter som behov av näringstillskott.

Hårbottenmassage & Hårbottenbehadling

Om du har problem med din hårbotten kan vi göra vi en hårbottenanalys, ljusbehandling och en inpackning med massage som arbetar bort beläggningar. Vi utför även en håranalys för att upptäcka eventuella brister och föreslår borstar, schampo och förebyggande extrakt.erbjudanden & nyheter

För erbjudanden och senaste nytt. Hårdesign på Facebook.

Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Anmäl dig här.

Du kan även följa oss på Instagram. @hardesign.

öppettider

Mån – Fre:
09.00–18.00
Lör:
09.00–14.00

 

Lördagar har vår systersalong Le Lac öppet 8.00–14.00

kontakt

Norra Järnvägsgatan 6b
352 33 Växjö

0470-483 90
info@amhairdesign.com